Healing Amersfoort
Healing
verdeelt zich over vier verschillende behandelingen. Hierover vindt u op deze pagina uitgebreide informatie over de volgende energetische behandelingen:
- Reconnective Healing, Quantum Healing
- De Reconnectie
- Soul Body Fusion
- Diep Veld Ontspanning

Reconnective Heling Amersfoort, Quantum Healing, a Touch of Light…
Reconnective Heling in Amersfoort
 is een zachte en holistische manier om blokkades te doorbreken of op te heffen. Wanneer energie vrijer kan stromen en bewegen zul je je beter voelen. Dat kan zich bijv. uiten in je meer ontspannen voelen, meer energie ervaren, minder last van fysieke klachten en emotioneel stabieler zijn. Mentaal kan men zich weerbaarder voelen, vrolijker, creatiever, meer geïnspireerd. Een healing behandeling bij inspiritus in Amersfoort (Reconnective Healing of Quantum Healing ,hierna noem ik dit alleen nog Healing) is meer dan alleen een klacht behandelen, het is een Healing/behandeling van de hele persoon. Pijn kan verdwijnen, depressie kan worden verlicht, alle klachten kunnen worden beïnvloed.

Wat doen we tijdens deze genezing?

Tijdens een healing word je verbonden, met de bron van licht en energie die er altijd is. De healer maakt via een soort onzichtbare telefoonlijn contact met die bron en geeft dat aan de client door.

Zo kan er bij de client genezing ontstaan op alle gebieden, zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk. Er gebeurt altijd iets bijzonders tijdens onze healing Amersfoort. Sommigen ervaren bijvoorbeeld licht en een trance-gevoel, anderen voelen lichte of sterkere schokjes in het lichaam, wat ook duidelijk te zien is. Na de healing behandeling is er een diepe innerlijke rust.  Reconnective Healing en Quantum Healing zijn net als Reiki en 
magnetiseren een healingvorm. Dat wil zeggen dat de therapeut met zijn of haar handen om en op het lichaam werkt, met energie, dus niet met massage. Door het werken met deze energie worden cliënten behandeld voor allerlei klachten.

Wat is Reconnective Healing Amersfoort?
Een 
Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Bovendien ondersscheiden Reconnective Healing en Quantum Healing zich heel duidelijk van Reiki, Healing Tao, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek, die je ooit tegengekomen bent.

Healing & De Reconnectie

Naast een Healing in Amersfoort is er ook '
de Reconnectie'. Letterlijk betekent het: opnieuw aansluitenopnieuw verbinden. Het is een verwijderen van blokkades, het is een algemene reset, een herprogrammering van onze hele systeem.

Het is bekend dat we in ons lichaam meridianen hebben lopen, waar o.a. in de acupunctuur gebruik van wordt gemaakt. Er ontstaan klachten als deze meridianen geblokkeerd zijn. Minder bekend is dat er buiten ons lichaam ook van zulk soort ’meridianen’ lopen, krachtlijnen, over en door de aarde en in en door het universum. Als de krachtlijnen in ons lichaam (lees o.a. meridianen) niet verbonden zijn met de krachtlijnen om ons heen, ontstaan div. klachten, voelen we ons geïsoleerd, is er geen verbondenheid en inspiratie, zit is geen flow in ons leven.
De Reconnectie zorgt voor een opnieuw aansluiten met de lijnen om ons heen. Dit kan een heel aangrijpende gebeurtenis zijn, een bevrijdende gebeurtenis. - De Reconnectie is voor je persoonlijke evolutie. - De Reconnectie zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt. - De Reconnectie is maar één keer in je leven nodig. - De Reconnectie bestaat uit twee sessies, die binnen maximaal drie nachten gedaan moeten worden. 
De kosten van de Reconnectie zijn €120,- Een sessie van De Reconnectie duurt ongeveer 60 minuten. Hiervan is 35 tot 45 minuten voor de sessie op de behandeltafel en de rest van de tijd voor een voor- en nagesprek. Opmerking : Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Soul Body Fusion

Iedereen heeft een ziel en bij de geboorte is er een goede verbinding tussen lichaam en ziel. Op latere leeftijd is bij de meeste mensen deze verbinding verzwakt, niets voor niets noemen we iemand bij wie de verbinding goed is “bezield”.
Met de nieuwe baanbrekende Soul Body Fusion techniek, uit de VS, wordt de energie van je Ziel weer verbonden met je lichaam. Het licht van je Ziel wordt weer teruggebracht tot in je cellen en je gaat meer Stralen! Blokkades en angsten kunnen loskomen om voor altijd achter je te laten en je kunt eindelijk gaan leven met meer van je potentieel.
heling-amersfoort De effecten zijn indrukwekkend en kunnen je leven compleet veranderen.  Meestal voelen mensen zich geweldig na de Fusion. Ze zeggen zich meer aanwezig te voelen in hun lichaam dan ooit tevoren. Ze hebben het over eindelijke ‘thuis’ zijn. Ze voelen zich krachtig, licht, vol energie, helder, verliefd op zichzelf, stralend en gelukkig. 
Een Soul Body Fusion Behandeling bestaat doorgaans uit 3 sessies, die binnen 4 weken worden gegeven. Ook deze Soul Body Fusion kan eventueel op afstand worden gegeven.  Voor meer achtergrondinformatie kun je kijken op 
http://soulbodyfusion.nl 

Diep Veld Ontspanning

Diep Veld Ontspanning is een ontspanningstechniek die kan leiden tot een diepgaande lichamelijke en mentale ontspanning en verandering en de activering van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Tijdens een Diep Veld Ontspanning wordt u geleid naar een gebied waar het loslaten van /controlespanningen mogelijk wordt wat kan leiden tot lichamelijke, emotionele en spirituele rust.
Het lichaam geneest zichzelf wanneer zij in een staat van diepe ontspanning toegang krijgt tot wat het het “Nulpuntveld” wordt genoemd. Het is de Nulpuntveld wat heelt en geneest. Als de geest ontspant zal het lichaam volgen. Tijdens de behandeling ligt u in een zo comfortabel mogelijke houding. Afwisselend leg ik mijn handen op verschillende plaatsen op het lichaam. Vanuit een ontspannen lichaamshouding ervaart u dan een heel bijzondere vorm van stilte.
De meeste mensen leiden een druk leven. Juist dan kan het zinvol en prettig zijn een Diep Veld Ontspanning sessie te ondergaan. Dit “Moment van stilte” kan worden ondersteund door te luisteren naar specifieke muziek maar dit is niet altijd het geval. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten.
Onze hersenen komen in een alpha-staat. Dit is de meest gunstige "hersengolf-activiteit” als het gaat om heling en creativiteit. Een Diep Veld Ontspanning sessie wordt nagenoeg door iedereen ervaren als een buitengewoon intense, prettige ervaring!
Er is onder andere melding gemaakt van positieve veranderingen met betrekking tot 
klachten als angst, depressie, algemene vermoeidheid, slapeloosheid, onvruchtbaarheid, astma, allergieën, chronische pijn. Ook kinderen en dieren kunnen er baat bij hebben!
DISCLAIMER
Hoewel er regelmatig melding wordt gemaakt van vermindering en/of heling van verschillende klachten, betreft het hier geen medische handeling en is het geenszins de bedoeling om deze te vervangen! 
Elke vorm van Healing of Diep Veld Ontspanning biedt bovenal een mogelijkheid om rust te ervaren en zodoende stress te reduceren.