Corona Klachten en Natuurgeneeskunde

Het Corona virus is nieuw, ook wat het virus in het lichaam doet is nieuw. Toch wordt elke dag meer duidelijk hoe het virus werkt.
Vooropgesteld: Natuurgeneeskundige therapieën zijn geen vervanging van een reguliere behandeling als u eenmaal ernstige klachten heeft.

Een behandeling uit de natuurgeneeskunde en acupunctuur is altijd gericht op liefst voorkomen van klachten.
Daarom kunt u er voor zorgen dat uw gesteldheid in optimale conditie is, zodat de mogelijk ernstige klachten van een Civid-19 besmetting minder heftig verlopen.
Maar, er is nog veel onbekend, we leren in alle disciplines elke dag bij!

Een belangrijk aspect van het virus is dat het iets doet met het bloed en de bloedstolling. Ook al in een vroeg stadium kunnen de eerste klachten wintertenen zijn, of verkleurde tenen en vingers (handen).
Dit duidt op een verstoorde doorbloeding; Het wordt nu gezien als een van de 1e symptomen van Covid-19.

Toch heeft de ene persoon het niet, een ander wel.
Mogelijk heeft dit te maken met aanleg en conditie.
Weten wat je zwakke plek is kan je al een voorsprong geven.
Een natuurgeneeskundige behandeling in combinatie met levend bloed analyse is er op gericht te werken aan deze zwakke punten in het lichaam.
Levend bloed analyse laat duidelijk zien hoe de bloedcellen tegen elkaar plakken (foto 1), of naast elkaar leven (foto 2).

Bloedcellen2 Bloedcellen 1

Ik ga ervan uit dat als je lichaam in optimale conditie is, je ook minder heftige klachten krijgt als je ziek wordt.
Dus als de bloedcellen in je bloed al de neiging hebben om tegen elkaar te plakken, kan dit door een trigger als Corona flink verslechteren.
Als je bloed op optimale conditie is, wat meteen is te zien onder de microscoop, is de kans dat je trombose krijgt door Corona zeer waarschijnlijk een stuk minder.
Op de foto's vh bloed kun je het verschil zien bij het eerste consult (Foto 1) en na een persoonlijk gekozen kuur (foto2) . Na zo'n kuur ziet het bloed er meestal al een stuk beter uit. De rode bloedcellen liggen weer vrij en er zijn haast geen samenklonteringen van bloedcellen meer te zien.

Een natuurgeneeskundige behandeling is doorgaans een kuur van 6 weken, waarin aandacht wordt besteed aan voeding, maar ook preparaten worden gegeven voor ontzuring en ontgifting en indien nodig ook specifieke middelen die bloedklontering tegen gaan.
Alles wordt per persoon uitgezocht na een druppel bloed te hebben bekeken onder de microscoop.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.